Heb je altijd al Breakdance lessen willen volgen maar vond je nooit de juiste opleiding? Dan is dit je kans. Bij Underdog Dance Productions volg je de leukste Breakdance lessen van Arnhem. Binnen afzienbare tijd maak je de vetste uprock en toprock moves. Zin om te dansen? Kom nu langs voor een proefles!

Breakdance lessen bij Underdog Dance Productions in Arnhem

Breakdance is eigenlijk een onderdeel van de Hiphop stijl. Deze dansstijl is eind jaren 70 ontstaan in het arme gedeelte van New York. In deze periode waren tevens de draaitafels mateloos populair. De muzikale stukken die steeds werden herhaald op de tafel werden ook wel breaks genoemd. Toen jongeren hun kunsten op de maat van de breaks gingen vertonen, was Breakdance een feit.

Kan iedereen de Breakdance lessen in Arnhem volgen?

Bij Underdog Dance Productions in Arnhem is iedereen welkom voor Breakdance lessen. Omdat we in kleine groepen lessen is er altijd voldoende aandacht voor elke leerling. Deze super leuke dansstijl bevat veel acrobatische stijlen die je stap voor stap leert tijdens onze leuke lessen. Denk hierbij maar aan de headspin of de backspin. Ook de danstechnieken en het voorbereidende werk, waarbij je veel met je handen op de vloer werkt, leer je in onze Breakdance lessen in Arnhem.

Breakdance is een uitdagende battle dans die je heel goed uit kunt voeren in een groep. Omdat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft, voert iedereen zijn onderdeel uit waarin hij of zij uitblinkt. Natuurlijk mag je van onze een goede ondersteuning verwachten en helpen we je deze danstechniek eigen te maken. Zo ben je binnen de kortste keren een echte Breakdance queen tijdens een battle!

Gratis proefles Breakdance in Arnhem

Wil je liever eerst kennismaken met Breakdance? Maak dan gebruik van de gratis proefles Breakdance bij Underdog Dance Productions in Arnhem. Zo kun je met eigen lijf ervaren hoe leuk en leerzaam onze danslessen zijn. Ben je overtuigd? In onze Breakdance dansschool in Arnhem kun je voor een vast laag bedrag per maand gewoon wekelijks mee dansen. Neem voor meer informatie over Breakdance les in Arnhem vrijblijvend contact met ons op.

Zin om te dansen? Kom nu langs voor een proefles!