Persoonlijke Danscoaching

Workshops, trainingen of coaching in dans en beweging

Danscoaching

Tijdens dit traject word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Zowel fysiek als mentaal ga je een intensief traject met ons aan, om jou tot een professionele Urban/HipHop danser te vormen.

Verder kom je in een coachingstraject waar je door middel van discipline kennis en diversiteit in stijlen naar onder andere kampioenschappen en grote podia’s gaat. Uiteindelijk alle nodige tools krijgt om als individuele danser verder te gaan en je carrière als danser tot een groot succes te maken.

Underdog Dance Productions – persoonlijke coaching? Uniek eigenwijs en divers, daar hebben de UnderdogDancers een handje van! UnderdogDancers is een kweekvijver voor jong talent. We helpen je groeien om jou doel te behalen. Dat doen wij op landelijk niveau.

Danstalent?

Zo ervaar je zelf of je meer dan alleen een hobby wilt

Danstalent? UnderdogDancers is een dansschool die jou uitdaagt, waar je actief met diverse dansvormen begeleid wordt naar jouw doelen die jij wilt bereiken. Meld je aan voor een intake!

Vraag nu direct een Gratis intake en kennismaking aan via onderstaande knop. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk persoonlijke contact met jou op voor een intake. De eerste Intake en training is volledig gratis, dit zonder verdere verplichtingen.

Riverland Nijmegen
Crossfit op Waalfront

Verfrissend en voor iedereen.

Het Team van UnderdogDancers levert altijd hoogwaardige trainingen in talentenontwikkeling door het hele land.

UnderdogDancers is gespecialiseerd om jou als jong talent te helpen groeien om jou top te bereiken als proffesionele artiest in de Urban sports, urban arts en Hiphop dans brange.

Daarnaast is UnderdogDancers echt de kweekvijver voor aankomend talent, wij geven persoonlijke begeleiding en helpen jongeren die zich willen ontwikkelen in deze wereld. Onze passie zit echt in jou de kans te geven om je verder te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor UnderdogDancers en een coachingstraject?

Al velen gingen jou voor en ervaren Doelgerichte en leerzame trainingen. UnderdogDancers onderscheidt zich in Nederland vanwege:

  • Wij zijn enkel en alleen gericht op jong talent en online danslessen dus alle aandacht gaat naar jou.
  • Door het hele land, je komt in alle vormen van onderwijs en de beste kwaliteit online trainingen.
  • Gespecialiseerde dansschool en daarom de beste in Urban en HipHop in Nederand!
  • Wij zijn niet gericht op geld verdienen daarom hebben wij altijd een vast bedrag op maat ongeacht de overuren!
  • UnderdogDancers werkt al met vele grote bedrijven en organisatie samen zoals UrbanDancers, Korzo, NOC*NSF, alle onderwijsvormen en nog veel meer… Wij kunnen daarom garanderen dat je met de meest gespecialiseerde coaches zult werken en resultaat zult boeken.