Dansschool Gelderland, Underdog Dance Productions

Welkom, wij zijn de Underdog Dance Productions​, Dansschool Gelderland​!

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen door bijvoorbeeld ‘Dansschool Gelderland’ in te typen in Google.

Wij doen er alles aan om op de eerste pagina van de zoekmachines te komen, omdat wij de leukste lessen hebben in Gelderland. Bij ons staat de kwaliteit van de les in combinatie met de fun factor bovenaan.

Waarom zou je starten bij Underdog Dance Productions als Dansschool in Gelderland? Een lokale dansschool en niet ergens in de hoofdsteden? Tegenwoordig zoeken mensen op dansscholen waarbij je voor een vast tarief vele verschillende lessen kunt volgen.

Zin om te dansen? Underdog Dance Productions is een dansschool in Gelderland die jou uitdaagt, waar je actief met diverse dansvormen begeleid wordt naar jouw doelen die jij wilt bereiken. Kom nu langs voor een proefles bij Dansschool Gelderland!!

Underdog Dance Productions, Dansschool Gelderland

Dit zijn de voordelen van de Underdog Dance Productions als Dansschool in Gelderland​

*Wij bieden je alle mogelijke dansvormen en technieken. Van Pilates, Ballet, Breakdance en zelfs Yoga, van kinderdans tot Latin en alles wat er tussenin zit hierbij een paar voorbeelden:

Hiphop

HipHop is om precies te zijn een straatcultuur met 5 elementen, namelijk: Dans, MC/Rap, Beatbox, Graffiti & DJ. In onze HipHop lessen gaan we dieper in op het element dans. onze deelnemers leren verschillende Hip Hop dans diciplines zoals. Breakdance, Popping, locking, waving, Housing, krumping, Bonebreaking en new style. Verder leren ze de essentie en geschiedenis van HipHop. Naast presteren staat plezier hebben en een gezellige groep heel hoog. Onze docenten houden de sfeer in de gaten en met hun aanstekelijke enthousiasme is de les altijd een gezellige les in Dansschool Gelderland bij Underdog Dance Productions.

Dance4kids

Dance4kids is een hele leuke en rijke les in stijlen bedoeld voor de aller jongste dansers onder ons tussen de 5 en 11 jaar. Tijdens deze les leren de kinderen op spelenderwijs de basistechnieken van verschillende dansstijlen. Verder word er gewerkt aan o.a. coördinatie dansplezier en muzikaliteit.

Streetdance

Streetdance is vanuit de Hip Hop beweging verder ontwikkeld tot 1 unieke dansstijl. Kenmerkend is de diversiteit in bewegingen en de interactie met elkaar. In onze lessen besteden wij aandacht aan het ontwikkelen van kracht, lenigheid, improvisatie en uitstraling.

Zumba

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Zumba is voor iedereen! De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen. In deze trainingen trainen we onze conditie, kracht, coördinatie, flexibiliteit, lichaamshouding, ontspanning en vetverbranding bij Dansschool Gelderland​.

Demo Team

Tijdens deze trainingen als Demo Team word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Zowel fysiek als mentaal ga je een intensief traject met ons aan om jou tot een professionele Urban/HipHop danser te vormen. Verder kom je in een hechte groep waar je d.m.v. discipline kennis en diversiteit in stijlen naar o.a. kampioenschappen en grote podia’s gaat en uiteindelijk alle nodige tools krijgt om als individuele danser verder te gaan en je carrière als danser tot een succes te maken.

Freestyle

In deze Freestyle lessen zullen de deelnemers Choreografie krijgen waarbij de focus vooral gelegd wordt op muzikaliteit en flow. Hierbij zullen de leerlingen niet alleen leren om een choreografie op te pikken, maar ook om de muziek op verschillende manieren te beluisteren. Waardoor het zelf maken van een choreografie ook wordt getriggerd. Tijdens deze lessen wordt ook heel erg gelet op het verbinden van de danspassen. Het gebruik van Dynamiek in energie,flow, hoogte en laagtes. Dit zullen choreografieën zijn op verschillende muziekstijlen. oa. Hiphop/ R&B, Instrumental music, Dancehall en veel meer bij Dansschool Gelderland​.

*Onze lessen worden verzorgd in professionele danszalen Dansschool Gelderland​

Bij Underdog Dance Productions de dansschool in Gelderland zorgen wij dat wij alleen de beste zalen voor jullie klaar hebben staan. Zodat je echt volledig op dans kunt richten. Het gehele jaar dezelfde training locatie met professionele danszalen in Gelderland op een vaste plek.

*De eerste maand van inschrijving is volledig gratis bij Dansschool Gelderland​

Omdat wij graag zeker willen weten dat Underdog Dance Productions de dansschool in Gelderland ​bij jou past geven wij de eerste maand van inschrijving volledig gratis. Het moet namelijk een juiste fit voor jou zijn tussen de dansschool en de dans leerlingen.

*De gezelligste dansschool Gelderland, Underdog Dance Productions

Het Team van UDP is als een familie opgezet en levert altijd en overal hoogwaardige kwaliteit danslessen en trainingen. Onze docenten hebben ruime ervaring in lesgeven en hebben zich bewezen in de danswereld met bijbehorende certificering. Naast de leden en gezelligheid binnen UDP staat ons personeel op de eerste plek, wij vinden naast danskwaliteiten de persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk voor onze docenten.

*Betaal geen inschrijfgeld bij Dansschool Gelderland, Underdog Dance Productions!

​Wij vinden het zelf ook altijd vervelend als er direct extra kosten bij komen kijken daarom rekenen wij bij Dansschool Gelderland geen extra kosten en zul je ook direct kunnen starten met de lessen in Gelderland. Zo kun je vandaag al starten bij Dansschool Gelderland​, Underdog Dance Productions.

*Wij bieden voor 18 jaar en ouder onbeperkt dansen voor € 25,- p.m

Geen beperkingen op lessen of maar deel van je lessen kunnen volgen bij Underdog Dance Production als Dansschool in Gelderland geven wij de 18 jaar en ouder alle mogelijkheden om zich zelf te ontwikkelen in Gelderland en omstreken..

Underdog Dance Productions heeft al met vele uitdagende bedrijven en organisatie mogen werken zoals Coca Cola, Olympic Moves, Haags Hip Hop Centrum en Dance Project. Wij zijn dan ook zeer trotst op onze presentaties maar zonder een geweldige team is dit niet mogelijk en met onze kennis over dans. Dit allemaal vanuit de dansschool in Gelderland.

Als je start bij Underdog Dance Productions in Gelderland, zoek goed uit of je echt wilt starten met dans en het maximale hier uit wil halen. Daarnaast, vergelijk de prijzen en kijk of deze relevant zijn of niet. Als je dit hebt gedaan kun je beginnen bij Underdog Dance Productions in Gelderland.

Underdog Dance Productions Gelderland is een uitstekende manier om te starten met dans op welk niveau dan ook. Elke dag is er een mogelijkheid om te genieten en te trainen, iedere dag van het jaar.

Wij zijn hier om je te helpen met je dans ambities en lekker te kunnen starten met de wereld van dans te verkennen.

Wij geven een gratis proefles bij Underdog Dance Productions in Gelderland met daarbij een eerlijke beoordeling wat wij voor je kunnen doen om je dans leuker en krachtiger te maken.

Je kunt ons bereiken op (+31) 6 184 875 38, of gelijk het proefles formulier invullen om vandaag van start te gaan.