Wil je graag hiphop lessen volgen in Arnhem? In de dansschool van Underdog Dance Productions is die mogelijkheid er. Onder leiding van ervaren dansers leer je alle verschillende dansstijlen van hiphop.

Hoewel wij hiphop vooral kennen als een dansstijl, heeft het qua oorsprong een veel diepere betekenis. In The Bronx, waar hiphop vandaan komt, is het vooral een way of life en een meningsuiting. Hiermee lieten jongeren uit de ghetto’s hun stem horen. Zin om te dansen? Kom nu langs voor een proefles!

Hiphop lessen bij dansschool Underdog Dance Productions

Hiphop dansen is geweldig om te doen en tegenwoordig geschikt voor iedereen. Of je nu graag breakdance, waving, housing of new style wilt leren. Tijdens de hiphop lessen van Underdog Dance Productions in Arnhem leren we je graag de nieuwste danstechnieken van Hiphop.

Daarnaast maken we je natuurlijk ook graag iets bekender met de achtergrond van deze bijzondere dansstijl en de betekenis van Hiphop.

Wat maakt de Hiphop lessen bij UDP in Arnhem zo leuk?

Omdat we dansen in kleine groepen, is er veel ruimte om je de danstechniek eigen te maken. Natuurlijk mag je van ons een perfecte begeleiding verwachten tijdens de diverse moves van Hiphop.

Onze ervaren dansinstructeurs maken je op een prettig manier vertrouwd met Hiphop dansen. Ook als je nog geen ervaring hebt met deze moderne dans ben je van harte welkom tijdens onze Hiphop lessen in Arnhem. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een gratis proefles Hiphop in Arnhem. Zo kun je met eigen ogen zien dat we de leukste Urban dansschool zijn van Arnhem en omstreken.

Female Hiphop lessen in Arnhem

Ook als je graag female Hiphop lessen wilt volgens in Arnhem ben je bij Underdog Dance Productions aan het juiste adres. Zoals de naam al doet vermoeden, deze danslessen zijn alleen voor vrouwen die 100% sexy en vrouwelijk willen dansen in Hiphop stijl. In kleine groepen wordt er aandacht besteed aan de basis vaardigheden van deze danstechniek op een vrouwelijke manier. Dat betekent sexy dansen op hakken waardoor jouw zelfvertrouwen een enorme boost krijgt!

Wil je graag hiphop lessen volgen in Arnhem of wil je meer informatie over de andere moderne danslessen van Underdog Dance Productions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zin om te dansen? Kom nu langs voor een proefles!