Online aanmelden

Online aanmelden

Inschrijfformulier – Wie schrijft zich in? 

Ik wil mijn kind inschrijven of ik wil mijzelf inschrijven 

Verfrissend en voor iedereen

Underdogdanceproductions Demo Team
Het Team van UDP levert altijd hoogwaardige danslessen en trainingen in Arnhem en omstreken. Underdog Dance Productions is gespecialiseerd in Urban en Hiphop dansactiviteiten die elke doelgroep over de dansdrempel kan helpen. Daarnaast is UDP echt de kweekvijver in Arnhem voor aankomend danstalent, wij geven persoonlijke begeleiding en helpen jongeren die zich willen ontwikkelen in de danswereld. Onze passie zit echt in jou de kans te geven om het maximale uit je te halen. 

Alle dansvormen

Wij bieden je alle mogelijke dansvormen en technieken. Van Pilates, Ballet, Breakdance en zelfs Yoga, van kinderdans tot Latin dansstijlen en alles wat er tussenin zit. Een jong, professioneel en leerzaam dansbedrijf, waar jij terecht kunt voor jouw dansworkshops en danslessen.

Wat onze klanten zeggen

Anneke  

“De lessen zijn leuk intensive je krijgt meer kracht meer energie en ook meer zelfvertrouwen. Kortom ik vind underdog dance productions één van de beste dansscholen die er zijn in Arnhem.”

Tatyana  

“Wat ik leuk vind aan UDP is dansen met veel variatie. Wat voor mij een echt uitdaging is. 
Waarom ik udp zou aanbevelen? Omdat het een gezellig en leuke dansschool is met goede uitleg en variatie. 
Mijn ervaring: ik kan alles er in kwijt. Mijn gevoel, energie en ik word er rustig van, UDP is fijn dansen.”

Suraya  

“De leerlingen worden niet als nummertjes behandeld en ik kan iedereen aanraden hier te komen dansen! 
Zumba, Hip Hop, Latin, Streetdance noem het maar op, en je zult het vinden! Mellery weet dit met zoveel liefde en positieve energie te doen, dan het onmogelijk is om stil te blijven  staan of je ooit te vervelen in haar lessen!
”

Onze referenties

UDP heeft met al met vele uitdagende bedrijven en organisatie mogen werken. Op onze referentiepagina vind je een overzicht van onze referenties van onze klanten.