Open dag dans? Wil je dansen? Kom dan naar de open selectie dagen!

Uniek eigenwijs en divers, daar hebben de UnderdogDansers een handje van! UnderdogDancers is een kweekvijver voor jong talent in Arnhem en omstreken.

Open dag dans, DANSTALENT?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jou ambities en doelen als danser te behalen. Vind je het leuk om te dansen? Kom dan naar de open selectie dagen.

Open dag dans activiteiten voor iedereen!

 

Verificatie

 

Selectie dag dansgezelschappen:

Ben je dagelijks met dansen bezig en wil je hier serieus verder mee? Bij onze dansgezelschappen volg je een intensief programma waarin je de kans krijgt je talent en creatieve ambities te ontwikkelen. Jij ontdekt jouw eigen stijl en werkt met professionele dansers, choreografen en regisseurs gezamenlijk naar een dansproductie toe.

Open dag dans activiteiten:

Vind je dansen leuk?  Bij onze reguliere dans lessen beginnen wij met jou de basistechnieken aan te leren en laten jou kennis maken met verstillende dansstijlen naar keuze daarna gaan wij dieper op in de verschillende dansstijlen en leer je jou eigen unieke stijl te ontdekken.

Verfrissend en voor iedereen Dansschool Arnhem

Het Team van UDP levert altijd hoogwaardige danslessen en trainingen in Arnhem en omstreken. Underdog Dance Productions is gespecialiseerd in Urban en Hiphop dansactiviteiten die elke doelgroep over de dansdrempel kan helpen. Daarnaast is UDP echt de kweekvijver in Arnhem voor aankomend danstalent, wij geven persoonlijke begeleiding en helpen jongeren die zich willen ontwikkelen in de danswereld. Onze passie zit echt in jou de kans te geven om je verder te ontwikkelen.

Hoe ziet de dag eruit:

Selectiedag dansgezelschappen

12:00 – 12:30 intro en gezamelijke warming-up

12:45 – 14:00 Workshop ronde 1

14:00 – 15:30 Workshopronde 2

15:45 – 16:15 Uitslag

 

Open dag dans activiteiten

12:00 – 12:45 KidsDance 4 – 6 jaar

12:45 – 13:30 Streetdance 7 – 11 jaar

13:30 – 14:15 HipHop 12 – 17 jaar

14:15 – 15:00 Urban Styles 18+

 

 

Heb je verder nog vragen?

Het team neemt vervolgens zo snel mogelijk persoonlijke contact met jou op voor een proefles. Onze eerste les is volledig gratis, dit zonder verdere verplichtingen.

Vragen? Mail of bel ons gerust: 06 184 875 38  

info@underdogdanceproductions.nl