Met de Streetdance lessen in onze dansschool in Arnhem leer je dansen op Hiphop zoals dat bedoeld is. We leren je de beste Streetdance danstechnieken voor de mooiste moves.

Streetdance lessen in Arnhem bij Underdog Dance Productions

Streetdance is oorspronkelijk, zoals de naam al doet vermoeden, afkomstig van de straat. Deze danstechniek is een onderdeel van Hiphop en funkdance.

Het richt zich vooral op geïmproviseerde moves waarbij aanmoediging, kracht en lenigheid centraal staan. Deze super gave dansvorm kun jij nu ook leren. Met de streetdance lessen van Underdog Dance Productions in Arnhem leer je in kleine groepen alle technieken van Streetdance. Zin om te dansen? Kom nu langs voor een proefles!

Zijn de Streetdance lessen in Arnhem geschikt voor iedereen?

Absoluut! In onze dansschool in Arnhem is iedereen welkom om Streetdance lessen te komen volgen. Hierbij maakt het niet uit of je pas net begint met dansen, of dat je al meer ervaring hebt. Streetdance wordt altijd gegeven in kleine groepen waarbij er altijd voldoende ruimte is voor feedback en persoonlijke aandacht. Hoewel de Streetdance lessen in onze dansschool in Arnhem een hoog niveau nastreven, staat vooral plezier hoog in het vaandel.

Natuurlijk ben je bij ons ook welkom voor een gratis proefles Streetdance. Zo weet je direct of deze leuke danslessen bij je passen. Tijdens onze lessen leer je alles wat je moet weten over deze dansvorm. Al dansend leer je te bewegen op herkenbare en moderne muziek. Binnen een korte tijd weet ook jij hoe je de stoerste moves uit kunt voeren op een perfecte manier.

Streetdance dansschool in Arnhem

Heb je er altijd al van gedroomd om binnen een choreografie met een groep een perfecte dans neer te kunnen zetten? Dan is Streetdance bij Underdog Dance Productions precies waar je naar op zoek bent. Onder leiding van ervaren dansinstructeurs leer je op hoog niveau dansen in de stijl die je leuk vindt.

Streetdance betekent veel interactie met je groep, prachtige danstechnieken leren en een dance battle uit kunnen voeren op hoog niveau. Wil je graag Streetdance lessen volgen in Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact op met Underdog Dance Productions.

Zin om te dansen? Kom nu langs voor een proefles!